Loading...
 
 
23
 

Objekto aprašymas

Pagrindinė informacija
Aukštų sk.: 2
Kambarių sk.: 6
Bendras plotas(m2): 465
Už m2: 688.17 €
Gyvenamasis plotas(m2): 250
Sklypo plotas(a): 228
Statybos metai: 2016
Kaina: 320000 €
Vieta
Vilniaus apskr.
Širvintų r. sav.
Kernavės sen.

Objekto aprašymas
Gyvenamasis namas su erdviu sklypu ir nuosavu
tvenkiniu

Širvintų r. sav. Kernavės sen. Kunigiškių I k.

----------------SKELBIMO ID: 5388------------------



Parduodamas gyvenamasis namas su 25arų namų valdos sklypu ir 2,03 hektaro žemės ūkio paskirties žeme.

NAMAS - šviesus ir erdvus, derantis prie užmiesčio stilistikos, su cokoliniu aukštu per viso namo plotą bei garažu dviems automobiliams.

Namui naudotos aukščiausios rūšies statybinės medžiagos - Wienerberger Porotherm keraminiai blokeliai, Monier keraminės čerpės,Caparol fasadinis tinkas, Megrame plastikiniai 6 kamerų langai, Knauf tinkas ir gipsas. Vidinės namo sienos silikatinių blokelių. Šildymui naudojamas granulinis pilnai automatinis WIFI valdomas Ferroli katilas, o jaukumo teikia Seguin židinys su išvedžiotu šilumos padavimu į kitas patalpas.

Šildomos grindys svetainėje, valgomajame, virtuvėje ir vonioje, koridoriuose o miegamuosiuose įrengti reguliuojami radiatoriai, cokoliniame aukšte šildymas kombinuotas-grindinis ir radiatorinis, numatyta vieta židiniui, pirčiai ir laivalaikio pramogoms.

Svetainė paaukštintomis lubomis, patogiai išplanuotos visos gyvenamos erdvės šeimai ir svečiams.

Vandens artezinis gręžinys tiekia puikios kokybės geriamą vandenį, o Traidenio valymo įrenginiai reikalauja ypač mažai priežiūros.


VIETA - norintiems gyventi vienkiemyje šalia Kernavės, tačiau netoli kitų sodybų, mėgautis gamta ir per 40 min atsidurti sostinėje nuo pat sklypo einančiu puikiu asfaltuotu keliu. Geras susisiekimas ne tik su Vilniumi, Trakais, bet ir Širvintomis, o per jas su Lietuvos šiaure. Taip pat patogu per Vievį nukakti į Kauną ir Lietuvos vakarinę dalį. Didelis 2 ha mažai apsodintas žemės sklypas, tinkamas įgyvendinti savo naujai apželdinimo vizijai. Didžioji dalis žemės ūkio paskirties sklypo šiuo metu yra kasmet apsėjama grūdinėmis kultūromis, yra modulinis plastikinis šiltadaržis. Netoli namo iškastas didelis tvenkinys tinkamas įžuvinimui, priklauso nedidelis miškelis.

Draugiška vietos bendruomenė, darželis ir gimnazija, į kuriuos veža nemokamas mokyklinis autobusiukas, gilią istoriją menančios apylinkės, 1,7 km iki Neries, 3 km iki Kernavės ežero - palankūs turiningam šeimos gyvenimui.
Papildoma informacija
Pastato tipas: Mūrinis
Objekto būklė: Įrengtas
Šildymas: Kietu kuru
Baldai: Visi
Sienos: Iš silikatinių blokelių
Stogas: Bituminis
Keliai: Asfaltuoti
Vanduo: Vietinis vandentiekis
Elektra: Yra
Artimiausias telkinys: Upė
 

Kreipkitės

Santrauka: ID 5388 / 320000 € / 6 kamb. / 465 m2
 
Registruokitės į objekto apžiūrą!
*
*
*
Susidomėjo: šiandien 0 / iš viso 101
 
 

Vieta žemėlapyje